ОСТАННІ НОВИНИ

«Беркут» зібрався розганяти мітинг під ЦВК

|

Представники правоохоронних органів, які чергують біля Центральної виборчої комісії, де сьогодні проходить мітинг прихильників опозиції, закликають учасників акції розійтися і погрожують застосуванням спецзасобів

Як передає кореспондент «Коментарів», на автомобілі міліції встановлений мегафон, за допомогою якого постійно крутиться аудіозапис із закликом дотримуватися рішення суду про заборону масових акцій і розійтися.

«Шановні громадяни! За рішенням Київського окружного адміністративного суду, проведення вашого мирного зібрання в цьому місці і в цей час обмежене шляхом заборони. Це судове рішення підлягає негайному виконанню. Просимо вас дотримуватися законодавства, добровільно виконати рішення суду і розійтися, проявити розсудливість та повагу до закону. Попереджаємо, що у разі невиконання судового рішення міліція буде змушена застосувати заходи впливу, передбачені законом та спеціальні засоби. Особи, які чинитимуть опір законним вимогам співробітників міліції, будуть затримані і притягнуті до відповідальності», – заявляє міліція.

При цьому жодних дій ні з боку мітингувальників, ні з боку правоохоронців не спостерігається.

Як повідомляли «Коментарі», сьогодні біля пам´ятника Лесі Українці, розташованого перед будівлею Центрвиборчкому, зібралося близько 1 тис. мітингувальників, які протестують проти фальсифікації результатів виборів-2012 в Україні. По периметру акції протесту знаходиться близько 300 бійців спецпідрозділу «Беркут».

Нагадаємо, раніше в Об´єднаній опозиції заявили, що готові визнати Верховну Раду України наступного скликання неповноважною і наполягати на проведенні дострокових президентських та парламентських виборів.

Рішення про можливе обнулення списків опозиції буде оголошено сьогодні, 5 листопада, на мітингу під будівлею ЦВК.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *