ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські гімнастки привезли із Бельгії дві срібні нагороди

|

У той час, як дорослі громадяни в Україні на парламентських виборах відстоювали право на добре майбутнє як не собі, то принаймні своїм нащадкам, юні нащадки у Бельгії виборювали спортивну славу для себе і для своєї країни. І це, і це для України сьогодні є дуже важливим.

Минулих вихідних у місті Гент (Бельгія) проходив п’ятнадцятий міжнародний турнір із художньої гімнастики Happy Cup 2012. Це престижний європейський турнір з художньої гімнастики, який проходить під егідою Міжнародної федерації гімнастики (FIG ). Цього року участь у ньому взяли двадцять п’ять клубів із вісімнадцяти країн світу (Австралії, Бельгії, Болгарії, Естонії, Ізраїлю, Італії, Колумбії, Люксембурга, Нідерландів, Німеччини, Сербії, Словенії, Польщі, Росії, Угорщини, України, Хорватії, Швейцарії). З українських клубів, участь у  Happy Cup 2012 взяли два: «Ніка» (Львів, тренери Ірина Руда і Людмила Яковенко) та «Гармонія – Еліт» (Київ, тренер Наталія Яхимець).

 У перші два дні змагань (багатоборство) наші гімнастки посіли такі місця:

Анастасія Приходько (2001 р.н., «Ніка») – 4 місце

Христина Погранична (2003 р.н., «Ніка») – 2 місце

Вікторія Денисенко (2004 р.н., «Гармонія-Еліт») – 1 місце

Даша Миргородська (1999 р.н., «Гармонія-Еліт») – 11 місце

Ангеліна Шинкаренко (1997 рік, «Гармонія-Еліт») – 9 місце

 За результатами багатоборства до фіналу змагань вийшли Христина Погранична, Анастасія Приходько,  Даша Миргородська та Ангеліна Шинкаренко.

У фіналі львів’янки з «Ніки» показали переконливі результати і обидві здобули срібні нагороди (Христина Погранична у вправі без предмета, Анастасія Приходько у вправі зі скакалкою). Киянки у фіналі зайняли 6 місце у вправі зі стрічкою та 7 місце у вправі з обручем  (Даша Миргородська); 7 місце у вправі з м’ячем (Ангеліна Шинкаренко).

До речі, минулого року на цьому ж турнірі у фінальній частині Настя Приходько була другою, а Христина Погранична – третьою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *