ОСТАННІ НОВИНИ

Одеський «Беркут» розкидав людей біля ОВК у Первомайську (відео)

|

Приблизно 50 осіб спецпідрозділу «Беркут» з  допомогою співробітників патрульно-постової служби почали штурм окружної виборчої комісії № 132. «Беркутівці» клином увірвалися в натовп людей, які стояли перед будівлею Первомайської міськради, розкидали їх в різні боки із застосуванням кийків, передає «Новини-N»

«Били без розбору – чоловіків, жінок», – пише видання.

Наразі «Беркут» кільцем оточив вхід до будівлі виконкому і нікого туди не пропускає.

Перед виконкомом стоять приблизно 300 осіб, люди дуже обурені, кричать «Ганьба». Періодично спалахують сутички між міліцією і протестувальниками.

 

«Беркут» вломився прямо на засідання комісії, виламавши двері. «Беркутівці» прикривали виконавчу службу, яка винесла протоколи через чорний вхід. Зараз до міськвиконкому ще підтягують «Беркут», щоб розігнати акцію протесту.

Під час того, як у кабінет, де засідає комісія, вдерся «Беркут», постраждав 83-річний ветеран війни, член комісії – його просто кинули на землю і переступили, виносячи протоколи.

Варто відзначити, що безпосередньо міськвиконком штурмував одеський «Беркут», який спеціально прибув з Одеси.

Зараз співробітники «Беркута» охороняють вихід з будівлі – чорний вхід, куди забрали протоколи. Також співробітники «Беркута» штовхали і намагались чинити фізичний вплив на народного депутата Геннадія Москаля.

Як повідомляли «Коментарі», спецпідрозділ МВС «Беркут» взяв штурмом будівлю окружної виборчої комісії № 132(Первомайськ, Миколаївська область). Протоколи вилучені.

 «Коментарі»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *