На Львівщині затримали крадія цукрового буряка

|

Дільничні інспектори міліції Кам’янко-Бузького РВ ГУМВС України у Львівській області затримали 29-річного місцевого жителя, який назбирав із чужого поля цукрових буряків на 1 863 гривні.

Поблизу села, де проживав чоловік, було поле приватного господарства, де вирощували цукровий буряк. Наприкінці жовтня охоронець господарства виявив, що весь урожай раптово зник. Чоловік звернувся до правоохоронців, з надією з’ясувати причини та знайти винуватця спустошеного поля.

У цей же день працівники міліції затримали місцевого безробітного, який внаслідок тимчасової «підпільної» роботи на чужому полі самотужки накопав4 500 кілограмцукрового буряку. Зрозумівши, що самому вивезти таку кількість награбованого урожаю не під силу, позичив у товариша його вантажний автомобіль.

На даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 185 (крадіжка) КК України. Мотиви цієї крадіжки зараз встановлюють правоохоронці, оскільки сам чоловік про причини скоєного мовчить, немов води в рот набрав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *