ОСТАННІ НОВИНИ

Скандальна ОВК №223 у Києві так не розпочала сьогодні роботу

|

Окружна комісія № 223 Шевченківського району Києва сьогодні так і не продовжила свою роботу. Голова комісії та системний адміністратор закрилися в приміщення, де знаходиться сервер

 Як передає кореспондент «ЛІГАБізнесІнформ», одна з членів комісії повідомила журналістам, що робота не може відновитися, оскільки не вдається внести дані опрацьованих протоколів в електронну систему «Вибори». За її словами, глава комісії і системний адміністратор знаходяться в серверній. Іншим членам комісії вхід в серверну заборонено. «Наскільки я знаю, сервер ЦВК висне, неможливо внести дані», – сказала вона.

На сайті Центрвиборчкому інформація з інших округів оновлюється, що говорить про те, що сервер працює.

За словами кандидата від ВО Свобода Юрія Левченка, комісія навмисно затягує встановлення результатів виборів в окрузі. Щоб розблокувати роботу комісії, ВО «Свобода» звернулася до ЦВК із заявою про заміну керівного складу комісії. Заяву вже внесено на порядок денний ЦВК, але ще не розглянуто.

Крім цього, за інформацією прес-служби «Свободи», конкурент Левченка на окрузі Віктор Пилипишин збирає людей на акцію протесту під будівлю окружкому.

Як повідомляли «Коментарі», робота окружної виборчої комісії 223 виборчого округу мала розпочатися ще о 10 годині, проте ОВК не працює

З ранку дані ЦВК щодо 223 округу не оновлювалися. Наразі пораховано тільки 77.22% протоколів: за самовисуванця Віктора Пилипишина проголосувало 28.35% киян, за «свободівця» Юрія Левченка – 27.50%.

У ніч на 31 жовтня засідання 223 окружкому після перерви не могло розпочатися через те, що зал був переповнений сторонніми особами.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *