ОСТАННІ НОВИНИ

Добродомов привітав переможця в 115 му окрузі

|

Кандидат від УДАРу Дмитро Добродомов привітав переможця у 115-му окрузі Львова – Михайла Хміля з «Батьківщини». Про це повідомляє офіційний сайт Добродомова.

Генеральний продюсер телеканалу ZIK, ведучий програми журналістських розслідувань «Хто тут живе?» Дмитро Добродомов, який балотувався у депутати до Верховної Ради у виборчому окрузі №115, подякував львів’янам за підтримку.

«Я вітаю переможця у 115-му окрузі, кому виборці довірили представляти їх інтереси у Верховній Раді України. Сподіваюсь, що він гідно представить інтереси й тих виборців, які голосували за поборення корупції, за подолання бідності», – повідомив Дмитро Добродомов.

«Хотів би подякувати усім львів’янам, які віддали свої голоси за ті принципи, які я сповідував під час виборчої компанії, і хотів реалізувати в парламенті», – додав Дмитро Добродомов. «Окремо хочу подякувати народним контролерам, активістам, волонтерам, які нам допомагали і в агітаційній роботі, і фінансово у виборчій кампанії. Це дуже важливо. І та велика кількість відданих за мене голосів – це також результат їхньої роботи» – зазначив кандидат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *