ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра львів’янам розкажуть про види конфліктів і їх вирішення

|

У рамках «Школи розвитку» психолог Тетяна Волліс проведе відкриту зустріч  на тему «Психологія конфліктів». Слухачам розкажуть про види конфліктів, в ігровій формі розіграють конкретні конфліктні ситуації та покажуть, як ці конфлікти вирішити. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зустріч відбудеться 30 вересня о 16.30 год в приміщенні бібліотеки, що за адресою: проспект Шевченка, 13.

Реєстрація – за телефоном 096-55-74-999.

«Конфлікти – це частина нашого життя. Якщо люди поводять себе правильно щодо конфлікту, то вони можуть вирішити все своїми силами. Однак, якщо питання зачіпає певні тривожні аспекти, краще заручитись допомогою спеціаліста. Як відрізнити одне від іншого та як вирішити конфлікти силами учасників конфлікту – і буде темою нашої зустрічі», – розповіла психолог Тетяна Волліс.

Школа розвитку – це навчальна програма для молодих людей, де є можливість безкоштовно  взяти участь у тренінгах, що стосуються важливих та актуальних тем саме для молодого віку. Кваліфіковані тренери навчають, як планувати свій час, правильно втілювати мрії у життя, будувати успішну кар’єру та мотивувати себе досягати більшого.

Довідка

У рамках Школи розвитку також відбуваються такі тренінги: «Тайм-менеджмент», «Постановка та досягнення власних цілей», «Мистецтво спілкування», «Мовний код», «Фінансова грамотність», «Лідерство та самомотивація», «Психодіагностика особистості». Паралельно із Школою розвитку триває навчальна програма «Дізнайтесь, як», учасниками якої уже стали понад 500 львів’ян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *