ОСТАННІ НОВИНИ

Влада хоче завадити галичанам проголосувати вдома - Сех

|

На Львівщині гальмують видачі медичних довідок для голосування вдома, такими є вказівки провладної партії. Про це заявила голова ЛОО ВО «Свобода» Ірина Сех.

Як пояснила І. Сех, зараз для голосування вдома окрім заяви виборця, необхідна ще й довідка від лікаря, яка підтверджує відповідний стан виборця.

«Є вказівки, щоб лікарі таких довідок не видавали», – каже І. Сех.

За словами Сех, такі сигнали вже надходили з Радехівського та Бродівського  районів (з амбулаторій сімейної медицини). Таким чином влада хоче зменшити кількість людей (потенційних виборців) на Львівщині.

Крім того, голова ЛОО ВО «Свобода» заявила, що з різних регіонів Львівщини надходять і інші повідомлення, які можуть змінити результати виборів. Зокрема вчора голови ДВК (в основному представники провладних або технічних партій), отримавши бюлетені, пропонували не перераховувати бюлетені одразу, а відкласти цю процедуру на сьогодні, мовляв зараз всі дуже стомлені.

«Після того як члени комісій від Батьківщини і Свободи звернули увагу, що це є грубим порушенням законодавства і необхідно перерахувати одразу, тоді це припинилось», – розповіла Ірина Сех.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *