ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкриють 17-тиметровий скеледром

|

На вихідних у Львові відбудеться турнір з болдерінгу та скелелазіння пам’яті Олександра Тараника. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

В рамках турніру буде відкрито один з найбільших в Україні скеледром  – його розміри сягають 17 м на7,5 м. Він стане основою не лише для змагань зі скелелазіння, а й місцем проведення безкоштовних тренувань для аматорів та професіоналів.

Охочих спробувати себе у скелелазінні організатори чекають  у суботу з 11.00 до 17.00 год на дні відкритих дверей.

В неділю о 10.45 відбудеться офіційне урочисте відкриття нового скеледрому. А вже з 11.00 год розпочнуться змагання, де будуть визначати кращих у двох групах – аматори та професіонали. Реєстрація учасників проходитиме у день змагань. Турнір триватиме до 17.00.

Більше інформації за тел. 097 62 11 999 (Софія Ступко), або e-mail: [email protected]

Додамо, змагання відбудуться на території Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (парк «Погулянка», вул. Вахнянина, 29)

Нагадаємо, Олександр Тараник –  досвідчений альпініст, засновник та керівник альпклубу «Вершина», який загинув 18 липня 2012 року під час спуску з вершини Ушба (Великий Кавказ, Грузія). О. Тараник був одним з творців ідеї скеледрому на Погулянці та мав намір стати інструктором зі скелелазіння на цій площадці.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *