ОСТАННІ НОВИНИ

Обіцянками високих зарплат бюджет не наповниш – Олег Баран

|

Обіцянками високих зарплат напередодні виборів бюджет не наповниш. Про це у інтерв’ю газеті ЗІК заявив депутат Львівської обласної ради, засновник ТзОВ «Барком» (ТМ «Родинна ковбаска»), кандидат в народні депутати України по 117 виборчому окрузі Олег Баран, інформує прес-секретар О. Барана.

«Щодня з екранів телевізорів та радіоприймачів українцям обіцяють зарплати у тисячу євро, високі пенсії. Тільки як саме це зробити – не говорить жоден з політиків. Вони чомусь забувають, що перш, ніж брати з бюджету – його потрібно наповнити. Тож дивлячись на український політикум, можу сказати лише одне: сьогодні у нас більше розмов, аніж справ. На жаль», – наголосив Олег Баран.

За його словами, сьогодні варто  думати про те, як підняти українську економіку. Обіцянками про високі зарплати тут нічого не зробиш. Потрібно, щоб прийшли люди, які житимуть проблемами українців, а не пустою демагогією, які своїм прикладом довели те, що вони вміють будувати економіку.

«Це не обов’язково має бути Олег Баран, можливо це буде хтось інший на моєму окрузі. Але ця людина повинна жити проблемами округу, проблемами людей і дійсно хотіти щось змінити у своїй державі», – наголосив у інтерв’ю Олег  Баран.

За словами Барана, в  країнах Європи та  у  США  70% бюджету наповнюється за рахунок малого та середнього бізнесу.

«В Україні цього не було і немає. А проблема в тому, що Верховна Рада України ніколи не поверталася до підприємців обличчям. І від цього – найбільші негаразди. Так, тому я йду у ВР, щоб відстоювати бізнес, але не свій, а весь – український. Українських підприємців потрібно не захищати, а дати їм можливість розвиватися. Адже тільки підприємці можуть змінити економіку України, а значить – життя пересічних українців», – підкреслив кандидат у народні депутати України по 117 виборчому окрузі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *