ОСТАННІ НОВИНИ

ДПС не втручається у виборчий процес – заява

|

ДПС у Львівській області спросотовує заявки представників опозиції про те, що на Львівщині податківців змушують збирати гроші для Партії регіонів та переконувати виборців голосувати за провладних кандидатів. Про це йдеться у заяві, яку розповсюдила прес-служба ДПС у Львівській області.

“ДПС у Львівській області категорично заперечує будь-які звинувачення у втручанні до виборчого процесу, оскільки вони не тільки не мають під собою жодного фактичного підґрунтя, але й попросту позбавлені здорового глузду. Навіть усвідомлюючи той факт, що виборчі кампанії часто супроводжуються неправдивими заявами політиків, які намагаються за будь-яку ціну набрати собі політичних балів, ДПС у Львівській області не може дозволити собі залишити такі закиди без публічного спростування” – сказано в заяві.

Податкова наголошує, що проводить колосальну роботу щодо покращення свого іміджу та налагодження партнерських відносин з платниками податків шляхом перебудови з фіскального органу на сервісну службу.

“Суб’єкти господарювання схвально оцінюють відкриті у кожній податковій інспекції області центри обслуговування платників податків, видачу безкоштовних ключів електронного цифрового підпису для складання звітності в електронній формі, ефективність сервісів, доступних на єдиному веб-порталі органів ДПС” – зазначено у заяві.

Керівництво ДПС України бере активну участь у законотворчому процесі, пропонуючи зміни до законодавства, які б полегшили умови ведення бізнесу в країні. Нещодавно презентовано новий проект всеохоплюючої податкової реформи, ключовими положеннями якої є зниження навантаження на фонд оплати праці та ставки ПДВ для внутрішніх виробників, ставки єдиного соціального внеску та податку на доходи фізичних осіб. На виконання доручення Президента України Віктора Януковича активно розробляється програма лібералізації державної податкової політики до 2014 року, формування якої відбуватиметься в тісному діалозі з бізнесом.

ДПС у Львівській області  сподівається, що “громадськість оцінюватиме роботу податкових органів, враховуючи конкретні факти, а не голослівні заяви політиків, та закликає повідомляти про випадки неправомірних дій з боку податківців у встановленому Законом порядку”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *