ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали УНСовців з чорним піаром проти Канівця

|

Активістів УНА-УНСО затримали в Стрийському районі під час роздачі листівок з чорним піаром проти кандидата в депутати Олега Канівця. Про це повідомляє сайт кандидата.

Як вказано на сайті, увечері 16 жовтня 2012 року в селі Великі Дідушичі Стрийського району місцеві жителі затримали автомашину «Опель», реєстраційний номер ВС2028АС. Другому автомобілю ВАЗ світло-бежевого кольору з реєстраційними номерами 6169 вдалося зникнути з місця події.

Пасажири затриманого автомобіля, одягнені в камуфляжну уніформу з шевронами УНА-УНСО, поширювали в селі агітаційну продукцію кандидата в народні депутати України по виборчому округу № 126 від партії УДАР Андрія Кота, партії УДАР, газети «Своє слово» і «Шлях перемоги», а також листівку, в якій паплюжиться честь і гідність кандидата в народні депутати від ВО «Батьківщина» по цьому ж округу Олега Канівця.

На анонімних листівках були відсутні вихідні дані і містилась неправдива інформація про кандидата Олега Канівця. Викликані на місце події правоохоронці зафіксували наявність в автомобілі агітпродукції, встановили осіб, що її розповсюджували. Серед них був голова Львівської обласної організації УНА-УНСО Петро Байса. При встановленні особи одного з розповсюджувачів виявилось, що один з них є неповнолітнім(!), в протоколі за нього розписався юрист Стрийської міської організації партії УДАР(!) Роман Росипець, який був викликаний розповсюджувачами по телефону. Слід зазначити, що без його присутності вони відмовлялись говорити з правоохоронцями.

Правоохоронці зараз проводять слідчі дії стосовно замовників, виготовлювачів та розповсюджувачів даної продукції. Принагідно повідомляємо, що 15 жовтня цього року Віталієм Михайльом, довіреною особою кандидата в народні депутати Олега Канівця, була подана заява про розповсюдження аналогічної наклепницької продукції в місті Стрию.

5 жовтня цього року були затримані і передані правоохоронцям Жидачівського райвідділу міліції особи, якими також розповсюджувалась наклепницька інформація щодо Олега Канівця ніби то від руху ЧЕСНО і які свідчили, що завдання поширювати ці наклепи вони отримали в штабі УДАРу. Однак до цього часу правоохоронці не дали жодної відповіді на заяву про це правопорушення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *