ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий вирішив зробити із «Самопомочі» партію

|

Міський голова Львова Андрій Садовий хоче створити партію на базі громадської організації «Самопоміч». Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

«Відчуваю, що цей крок на сьогодні є необхідним для подальшого досягнення поставленої мети – збудувати країну, в якій хочеться жити. Відтак, виступаю  з ініціативою створення політичної партії «Самопоміч. . Ми розпочинаємо збір підписів українців за створення партії «Самопоміч». Вірю, що нам вдасться зібрати достатнє коло однодумців, аби збудувати свій український дім на своїй землі. Важкою працею, з вірою в Бога і великим бажанням діяти!» – написав міський голова Львова. 
Партія «Самопоміч» базуватиме свою діяльність на засадах християнської моралі. «Бог дав людям 10 заповідей і це основа людського співжиття. Переконаний, що лише дотримуючись їх, а також інших загальнолюдських цінностей, можна навести порядок у власному домі – в родині, громаді, місті та країні» – зазначено у повідомленні. 

Як зазначає А.Садовий, з 2004 року понад 100 тисяч львів’ян стали активними учасниками проектів, реалізованих «Самопоміччю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *