ОСТАННІ НОВИНИ

Закладений героями фундамент є основою для розвитку держави сьогодні - Лопушанський

|

«Свято Покрови знаковий для українців день. Матір Божа завжди була покровителькою не тільки для нашого козацького війська, а й всієї нашої нації. Українці щиро вірять у заступництво Пресвятої Богородиці і у те, що вона й надалі оберігатиме наш український народ, опікатиме наших діточок і допомагатиме у спільній праці на благо України» – заявив у своєму привітанні до Дня Покрови кандидат в народні депутати України Андрій Лопушанський.

«У цей день також згадують про усіх патріотів, які боролися за нашу землю починаючи від козацької доби до часів коли діяла повстанська армія.  Сьогодні ми схиляємо голови перед усіма, хто поліг у боротьбі за волю Україну. Висловлюємо їм безмежну вдячність, бо без цих славних героїв  ніколи б не було України» – каже політик.

«Ми сильна духом  нація  працьовитих, освічених і талановитих людей. Закладений нашими героями фундамент є хорошою основою для розвитку держави сьогодні. З Богом у серці, під Покровом Матері Божої підемо у бій і здобудемо Перемогу!» – заявляє Андрій Лопушанський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *