ОСТАННІ НОВИНИ

“Свобода” вимагає з`ясувати, куди пішли гроші на благоустрій

|

11 жовтня 2012 року депутат Львівської міськради від фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода», член постійної депутатської комісії фінансів та планування бюджету Сергій Подолинний зачитав депутатський запит до прокурора міста Львова щодо перевірки правомірності використання райадміністраціями бюджетних коштів на благоустрій міста. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської організації ВО “Свобода”.

Депутат просить перевірити, на яких підставах районні адміністрації упродовж 9-місяців використали увесь річний обсяг бюджетних призначень на 2012 рік; правильність оформлення паспортів на кожну з вулиць міста із відповідними розрахунками прибиральних площ газонів, пішохідних тротуарів, проїжджих частин; правильність підготовки бюджетних запитів на 2012 рік щодо благоустрою міста; достовірність підготовки розрахунків районними адміністраціями при підготовці проекту ухвали міськради про необхідність виділення додаткових бюджетних асигнувань на закупівлю піскосуміші у 2012 році.

«Відповідно до Бюджетного кодексу України, районна адміністрація як одержувач бюджетних призначень використовує кошти лише на підставі плану, що містить розподіл бюджетних асигнувань, зокрема у рамках помісячного розпису використання таких коштів. Тому ми звертаємось до прокурора міста Львова із проханням з’ясувати, чому передбачений річний обсяг виділених коштів на благоустрій міста команда Садового витратила достроково – упродовж 9-ти місяців», – зазначив Сергій Подолинний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *