ОСТАННІ НОВИНИ

Шахту “Зарічну” комплексно перевіряють

|

На шахті «Зарічна» ДП «Львіввугілля» 3 вересня розпочато комплексну перевірку стану промислової безпеки, охорони праці і охорони надр, повідомляє управління Держгірпромнагляду у Львівській області.

Перевірка здійснюється згідно з «Графіком проведення комплексних перевірок стану промислової безпеки, охорони праці і охорони надр територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Львівській області на ІІІ квартал 2012 року». Для проведення перевірки призначено комісію у складі посадових осіб Західної міжрегіональної державної інспекції нагляду у вугільній промисловості, Державної інспекції нагляду у будівництві, енергетиці, котлонагляді та підіймальних спорудах, Державної інспекції нагляду у машинобудуванні, на транспорті та у зв’язку, Державної інспекції нагляду у газовому господарстві і хімічній промисловості. До роботи у комісії залучені представники ГУ Держтехногенбезпеки у Львівській області та ДЗ «Львівська обласна СЕС».
Зважаючи на причини аварії з груповим нещасним випадком, яка сталася на шахті Стаханова ДП “Красноармійськвугілля” 31 серпня, особливу увагу під час перевірки «Зарічної» державні інспектори звертатимуть на стан провітрювання гірничих виробок, дотримання вимог пилогазового режиму, вибухозахисту електрообладнання і протиаварійного захисту, – повідомив начальник Західної міжрегіональної державної інспекції нагляду у вугільній промисловості Володимир Юрків.

Відповідно до плану комплексної перевірки у перший день буде перевірено функціонування СУВОП, технологічний відділ шахти та стан гірничих виробок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *