ОСТАННІ НОВИНИ

На учнівських спортивних змаганнях Львівщина посіла 6 місце

|

Львівщина посіла шосте загальнокомандне місце на ІV всеукраїнських спортивних іграх серед учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл за результатами 10 залікових видів спорту. Про це інформує прес-служба Львівської обласної державної адміністрації, посилаючись на Головне управління освіти та науки.

Зокрема, на всеукраїнських змаганнях школярі Львівщини вибороли 13 золотих, 12 срібних та 16 бронзових медалей.
В складі збірних команд Львівщини на всеукраїнських змаганнях взяли участь 137 учнів фізкультурно-спортивних товариств(ФСТ) та відомств: ФСТ «Україна» – 13 спортсменів, які завоювали 1 золоту та 1 бронзову медаль; ФСТ «Колос» – 13 спортсменів – 3 срібних та 2 бронзових медалі; ФСТ «Динамо» – 9 спортсменів – 1 золоту, 1 срібну та 2 бронзових медалі; ФСТ «Спартак» – 1 бронзу; СКА – 10 спортсменів – 5 золотих, 2 срібних та 5 бронзових медалей; освітянські ДЮСШ – 67 спортсменів – 4 золотих, 3 срібних та 4 бронзових медалі; у тому числі Львівського державного училища фізичної культури (ЛДУФК) – 39 спортсменів, які завоювали 7 золотих, 7 срібних та 10 бронзових медалей.
Основну кількість командних призових місць у ІV спортивних іграх школярів України посіли збірні команди таких видів спорту: І місце – гандбол; ІІ – художня гімнастика; ІІІ – боротьба вільна та греко-римська; та гімнастика спортивна (дівчата).
За підсумками виступів серед спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю ІІІ місце посіло Львівське державне училище фізичної культури, яке було представлене у дев’яти  видах спорту.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *