ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові керівник ЛКП самостійно збільшила тарифи на гарячу воду

|

Директор ЛКП «Підголоско 410» самовільно, без жодних на те повноважень, змінила тариф на гаряче водопостачання за серпень 2012 року і надіслала мешканцям квитанції із абсолютно астрономічними цифрами. Про це повідомили мешканці багатоповерхових будинків по вул. Чорновола, 103 та вул. Юрія Липи, 20, 18, інформує прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

«Городяни поскаржились на дії директора місцевого ЛКП «Підголоско 410». Пані директор самовільно без жодних на те повноважень змінила тариф на гаряче водопостачання», – розповів заступник голови фракції ВО «Свобода» у Львівській міськраді Юрій Михальчишин.

За словами мешканців, дирекція ЛКП абсолютно цинічно та зухвало поставилася до скарг громадян, поводилася з ними брутально, і тому люди в розпачі звернулися до депутата з проханням навести лад із ЛКП, яке має у своїй роботі ще цілу низку недоліків.

«Мешканці скаржаться на низьку кваліфікацію робітників, адже тисячі гривень списують на неякісно виконані косметичні роботи, хоча коштів вистачило б і на більш ґрунтовні ремонти. Мешканці обурюються, адже з їхньої кишені невідомо куди пропадають гроші. Тому було вирішено, що сьогодні, 23 серпня, до мешканців виїде робоча група депутатів міської ради та представників виконавчих органів, які на місці у присутності директора згаданого ЛКП вивчатимуть скарги людей», – зазначив Юрій Михальчишин.

За його словами, директора ЛКП за несумлінне виконання обов’язків покарають.

«В першу чергу йдеться про дисциплінарну відповідальність, а в перспективі, якщо підтвердяться факти зловживань, зокрема самовільне підвищення тарифів на тепло, з приводу чого ми вже звернулися до прокурора Львова Андрія Стасіва, будемо ставити питання про зняття цієї людини із посади», – додав Юрій Михальчишин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *