ОСТАННІ НОВИНИ

Скасовано вирок чиновнику, якого зловили на хабарі у 10 тисяч доларів

|

Завдяки втручанню прокуратури Львівської області скасовано незаконний вирок чиновнику, якого спіймали на хабарі у 10 тис. дол. США, інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, за апеляцією державного обвинувача скасовано вирок Галицького районного суду м. Львова у кримінальній справі стосовно заступника начальника Львівської регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті.

Будучи при виконанні обов’язків начальника вказаної служби, останній вимагав та одержав від директора приватного підприємства 10 тисяч доларів США хабара за отримання дозволів на ввезення в Україну загалом 400 тонн м’ясної продукції. Як з’ясувалося у ході досудового слідства, згадані дозволи чиновник попередньо погодив у контролюючих органах.

Водночас за такий злочин його засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади строком на 2 роки, з конфіскацією майна та позбавленням рангу державного службовця.

З огляду на м’якість покарання високопосадовцю та порушення судом вимог кримінально-процесуального закону, прокуратурою Львівської області оскаржено зазначений незаконний вирок. Кримінальну справу скеровано на новий судовий розгляд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *