ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові буде лише 15 торгових точок з баштанними

|

Виконавчий комітет Львівської міськради затвердив лише 15 місць, у яких можна торгувати баштанними. Цю інформацію передає прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, у Залізничному районі для сезонної торгівлі баштанними культурами виділили місця на Патона, 2,  Петлюри, 2, Широкій, 55- Низинній, 17, в Широкій- Суботівській та Широкій-Сайво. 

Жителі Личаківського району зможуть купити кавуни та дині на Дж. Вашингтона, 5-а,  Личаківській-Тракт Глинянський,  Пасічній, 55 та Пасічній-Китайській,2.

У Сихівському районі баштанними можна торгувати на Коломийській, 2,  Панаса Мирного – Професора Буйка та на проспекті Червоної Калини, 109-113.

Також три місця сезонної торгівлі виділили і в Шевченківському районі – це Мазепи, 11,  Хмельницького, 225 та проспект Чорновола, 65.

Відтак, для отримання листа-погодження на торгівлю баштанними, підприємці повинні подати заяву до Центру обслуговування мешканців із копією дозволу санепідемстанції та копією свідоцтва про державну реєстрацію.

Баштанні культури повинні реалізовуватись лише з спеціальних металевих контейнерів – «сіток». За однією адресою може розміщуватись лише один такий металевий контейнер.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *