ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині госпіталізували з отруєнням п’ятьох іноземців

|

Учора, 6 серпня, до Львівської міської санітарно-епідеміологічної станції з Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні надійшло повідомлення про госпіталізацію з діагнозом “гостра кишкова інфекція” п’яти осіб, троє із них – громадяни Італії, один – Англії та один – Франції. Всі хворі в стані середньої важкості. Про це інформує прес-служба МОЗ з посиланням на Державну санітарно-епідеміологічну службу України.

З епіданамнезу з`ясовано, що група з 12 осіб, 10 з яких студенти та 2 супроводжуючі особи прилетіли до м. Львова на запрошення одного із факультетів університету ім. І. Франка. Студенти щоденно харчувалися в їдальні (кафе) Львівського університету, де 4 серпня на обід вживали рис з рибою, овочевий салат з майонезом, апельсиновий сік, мінеральну воду.

Шестеро харчувались у місцевій піцерії, з них 4 захворіли. З`ясовано, що у піцерії вони вживали піцу, картоплю з м`ясом.

Від усіх хворих відібрано біологічний матеріал для лабораторних досліджень.

Епідрозслідування та протиепідемічні заходи тривають. Ситуація знаходиться на контролі Державної санітарно-епідеміологічної служби України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *