ОСТАННІ НОВИНИ

Садового звинувачують у зриві виплат ветеранам УПА та соціально незахищеним

|

Команда Садового цілеспрямовано зриває процес виплати коштів ветеранам УПА, багатодітним сім’ям та іншим соціально незахищеним верствам населення. Загалом на сьогодні заборгованість зі соціальних виплат у Львові становить понад мільйон гривень. Про це 7 серпня 2012 року повідомив голова фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський.

«На сьогодні заборгованість у місті з виплати доплат до пенсій ветеранам УПА становить 217 763 тис. грн. Заборгованість з одноразової матеріальної допомоги багатодітним сім’ям, які мають на утриманні 6 і більше дітей для їх оздоровлення, сягає 60 тис. грн. Одноразова депутатська матеріальна допомога малозабезпеченим мешканцям Львова та людям, що потребують негайного лікування, – 716 340 тис. грн. Загалом цих та інших соціальних виплат заборговано на суму понад один мільйон грн.», – зазначив Руслан Кошулинський.

За словами депутата, процес затримування виплат цих коштів – це цілеспрямований саботаж, що його вчиняє команда Садового.

«Вважаємо, що команда Садового цілеспрямовано зриває процес виплати коштів, бо минулого року, незважаючи на невиконання бюджету, таких затримувань не було. Такі дії працівників Садового зумовлені бажанням дискредитувати депутатський корпус, адже найбільша заборгованість стосується коштів, передбачених на виконання депутатських повноважень (одноразова матеріальна допомога). На жаль, через це страждають звичайні городяни, малозабезпечені, багатодітні сім’ї та інші люди, які потребують допомоги. Розцінюємо такі дії як шкідництво та непрофесійність людей Садового, бо окрім небажання забезпечити безперебійний процес соціальних виплат, вони ще й неякісно виконують роботу щодо наповнення бюджету розвитку, який сьогодні виконується всього на 25%, що унеможливлює нормальне фінансування інфраструктурних об’єктів, ремонтів доріг тощо», – заявив Руслан Кошулинський.

Прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *