ОСТАННІ НОВИНИ

На Городоччині Партія регіонів зробила ставку на Івана Білака

|

Голова Самбірської районної державної адміністрації Іван Білак підтвердив, що буде висуватися кандидатом у депутати Верховної Ради по Городоцькому виборчому окрузі №120.  Таку заяву він зробив на колегії РДА, на яку під розписку, окрім членів колегії, було скликано голів сільських рад, секретарів, бухгалтерів, землевпорядників, а також… фельдшерів та головних лікарів, чим по суті було зроблено неможливим надання першої медичної допомоги мешканцям району у випадку такої потреби.

«Не вірте слухам, які розпукають нечистоплотні та брехливі, одіозні фігури про те, що Білак голова адміністрації тільки до виборів, — зокрема сказав у своєму виступі Іван Білак. — Мене на посаду призначив президент і він буде оцінювати результати моєї  і відповідно вашої роботи. Про довіру до мене як голови РДА і голови районної організації Партії регіонів свідчить той факт, що з’їзд Партії регіонів затвердив мене кандидатом-мажоритарником на виборах до Верховної Ради. В той період який залишився до виборів, ми повинні так спрацювати, щоб народ висловив довіру нам як владі в районі, так і президенту України».

Усупереч фактам, Іван Білак у своєму виступі приписав собі заслугу нагородження 787 багатодітних матерів Самбірщини почесним званням «Мати-героїня», до якого насправді він не має жодного відношення. А заступник головного лікаря Самбірської центральної районної лікарні з питань поліклінічного обслуговування Ярослава  Юркевич поставила у заслугу Івану Білаку створення амбулаторії  у Корналовичах (де громада вносила кошти в рамках міжнародного спів фінансування)  та дієздатність двох швидких допомог у містах Рудки, Самбір, ( які відремонтовані коштом іншого мецената).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *