ОСТАННІ НОВИНИ

Наступна «Ніч у Львові» пройде у листопаді

|

6 тисяч осіб відвідали екскурсії «Ночей у Львові». Сім’ї з маленькими дітьми, молодь, закохані пари, пенсіонери. Туристи із понад 10 країн світу, серед яких: Нігерія, Кіпр, Англія, Італія. 6 тис осіб відвідали екскурсії в рамках проекту «Ніч у Львові», з них – 85% львів’яни. А вже 16-18 листопада львів’ян та гостей міста запрошують на осінні «Ночі у Львові», інформує прес-служба Львівської міськради.

Під час акції «Ніч у Львові» відбулось 100 екскурсій у 15 екскурсійних об’єктах.

«Ми закохуємося ще більше один в одного та в місто, – розповідали Ольга та Максим під час екскурсії на Ратушу. – Львів здивувало усіх – від малого до великого. Кілька днів у місті тривав аншлаг, на кожну екскурсію приходило вдвічі, а то й втричі більше людей, ніж зареєструвалося. Особливо імпонує акція закоханим».

«У Львові якась особлива атмосфера. Ми з Антоном багато подорожуємо, але з Високим Замком вночі та з дахами – не зрівняється ні Париж, ні Відень. Дуже раді, що можна подивитися на Ратушу вночі. Завжди ж відкрито тільки до 17:00», – каже 20-річна студентка Марія.

«До цього навіть не міг повірити, що можна провести екскурсію для 200 людей одночасно. Утім, у нас усе вийшло. Люди, які завітали до нас, із захватом слухали мої розповіді та ставили запитання», – розповів Ілько Лемко, львовознавець.

Ярослав Федоришин, директор, художній керівник Львівського духовного академічного театру «Воскресіння»: «У нас від заходу «Ніч у Львові» залишились одні з найпрекрасніших емоцій. Усі були задоволені нашими виставами. Люди робили чимало фотографій. Приємно усвідомлювати, що світлини з нашими акторами відправилися у різні країни. Дійство вдалося на славу».

«Усі екскурсії завершувалися під оплески. Ми до цієї події готувалися дуже серйозно, зокрема закупили лампадки, книжки, зробили штучну підсвітку. До речі, для іноземних гостей був організований синхронний переклад на англійську мову. Заходом залишився задоволеним», – каже Ігор Гавришкевич, директор музею-заповідника «Личаківський цвинтар».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *