ОСТАННІ НОВИНИ

Відтепер Шевченко гратиме за Королевську

|

Український футболіст Андрій Шевченко приєднався до команди партії «Україна – Вперед!». Таку заяву він зробив сьогодні під час відвідування з лідером партії Наталією Королевською Володарської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату в Київській області, яку Андрій Шевченко підтримує протягом багатьох років, повідомляє прес-служба партії.

«Я хочу реалізувати себе у політиці, поділитися тим досвідом, який набув в Європі, зробити щось для своєї країни. Я прийняв рішення приєднатися до команди Наталії Королевської, тому що «Україна – Вперед!» – це партія, майбутнього, це партія молодих лідерів, та це певний вибір між минулим та майбутнім. У політиці я планую підтримувати соціальну сферу та спорт, адже мій головний девіз – у здоровому тілі здоровий дух!», – зазначив він.

Лідер партії «Україна – Вперед!» Наталія Королевська відзначила, що Андрій Шевченко – це гордість України. «Ми вдячні йому за те, що він став пліч-о-пліч з нашою командою, командою нового покоління політиків. Зараз прийшов час, коли потрібно працювати на країну та на людей. Він зробив свій вибір на користь політики майбутнього, політики нової якості. Для нас це дуже важливий вибір, і я вірю: разом, однією командою, єдиною силою ми зробимо все, щоб Україна рухалася вперед!», – наголосила вона.

Під час візиту Наталія Королевська та Андрій Шевченко поспілкувалися з вихованцями школи-інтернату, передали їм подарунки, оглянули приміщення та територію школи,.

Нагадаємо, 1 серпня відбудеться з’їзд партії «Україна – Вперед!», на якому будуть затверджені виборчий список та кандидатів у мажоритарних округах від партії.

Фото прес-служба партії «Україна – Вперед!»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *