ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові підняли прапори України та Національного олімпійського комітету

|

Сьогодні, в день старту ігор ХХХ Олімпіади, яка розпочинається в Лондоні, у Львові, біля обласної ради олімпійські чемпіони минулих олімпіад підняли прапори України та Національного олімпійського комітету. Про це повідомили у прес-службі ЛОР.

На урочисту церемонію прибули олімпійські та параолімпійські чемпіони, молоді спортсмени-початківці – майбутні олімпійці.

З вітальним словом до учасників урочистостей звернувся голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунального майна Львівської обласної ради Ярослав Качмарик.

У своєму виступі він зокрема зазначив: “Від імені голови обласної ради, від імені депутатів та від себе особисто вітаю спортсменів, тренерів та всіх, хто доклався до підготовки наших спортсменів з важливою спортивною подією – ХХХ Олімпійськими Іграми! Я передаю вітання українській збірній, передусім спортсменам, які представляють Львівщину. Десятки тисяч шанувальників спорту в нашій країні і в цілому світі будуть спостерігати за виступами наших спортсменів, і, без сумніву, кожен українець вболіватиме за нашу – українську збірну”.

Також Ярослав Качмарик побажав олімпійцям високих спортивних досягнень на ХХХ Олімпійських Іграх, а кожному з нас – гордості за українських спортсменів та їхні перемоги!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *