ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили фінансових порушень майже на 53 мільйони

|

З початку цього року Державна фінансова інспекція Львівщини виявила фінансові порушення, які призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на 52,9 млн гривень. З них 20,4 млн гривень склали недоотримані фінансові ресурси та понад 32,5 млн гривень – нецільові, незаконні витрати та недостачі. Цю інформацію передає прес-служба Держфінінспекції у Львівській області.

Після проведених працівниками держфінінспекції заходів на об’єктах контролю відшкодовано понад 27,6 млн гривень втрат фінансових і матеріальних ресурсів, з яких 9,1 млн гривень склали відшкодування порушень, виявлених у попередні роки.

Загалом надійшло 14,6 млн гривень фінансових ресурсів та відшкодовано і поновлено втрати фінансових і матеріальних ресурсів на 13 млн гривень.

Зокрема, під час ревізії фінансово-господарської діяльності Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, проведеної за період з 1 січня 2010 по 31 січня 2012 виявилось, що працівникам центру не виплатили 243 тис.гривень посадових окладів, передбачених законодавством обов’язкових надбавок, доплат та компенсаційних виплат військовослужбовцям, які звільняються в запас.

З цієї суми 181,7 тис.гривень виплачено працівникам центру під час ревізії.

Крім того, за інформацією, яка надійшла з Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, працівникам установи виплачено 278,8 тис. гривень зарплати, недоотриманої у 2009 році. Як виявили працівники держфінінспекції під час ревізії, проведеної у 2010 році, фахівцям з соціальної допомоги вдома, соціальним працівникам та робітникам територіального центру своєчасно не підвищено на 15 відсотків оклади за шкідливі і важкі умови праці. Належні виплати здійснено за рішенням суду.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *