ОСТАННІ НОВИНИ

Авелар залишається в “Карпатах», а Лукаса сватають в дубль «Реала»

|

Бразильський захисник львівських «Карпат» Даніло Авелар підписав нову угоду із «зелено-білими», повідомляє Ініфомраційний центр львівського клубу. Контракт гравця з львівським клубом розраховано до 17 грудня 2016 року.

Авелар дебютував в українському чемпіонаті 18 липня 2010 року у виїзному матчі «Карпат» проти «Кривбаса» (0:0).

Натомість на іспанського нападника клубу Лукаса поклали око селекціонери резервної команди мадридського «Реала» «Кастільї», що виступає в Сегунді. Футболіст переїхав до Галичини у січні 2011 року з «Райо Вальєкано». «Кастілья» ще тоді хотіла переманити Лукаса до себе, але він вирішив спробувати свої сили саме в Україні.

Оскільки «Кастілья» втратила свого основного форварда Хуанфрана, який перейшов в «Бетіс», клуб всерйоз взявся за організацію трансферу Лукаса. Однак коштів, які мадридці отримали від севільців, виявилось недостатньо для купівлі карпатівця. Львівський клуб відмовив київському «Динамо», яке також хотіло купити Лукаса. До того ж «Кастільї» доведеться боротися за придбання гравця з португальським «Спортінгом», грецьким ПАОКом та болгарським ЦСКА, які також хочуть бачити вінгера у своєму складі.

За час проведений в «Карпатах» Лукас забив сім голів і віддав п’ять гольових передач в чемпіонаті України та Лізі Європи. Минулого вікенду Лукас відзначився забитим голом у ворота «Волині» у першому матчі нового чемпіонату України.

Фото: офіційний сайт ФК “Карпати” 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *