ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком ЛМР пропонує виділити ще 15 млн для прибирання Львова

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради пропонує збільшити видатки районних адміністрацій на благоустрій міста у сумі 15 млн. гривень, а також збільшити видатки на ремонт та утримання автомобільних доріг на 7 млн. 570 тис. гривень. Відповідне рішення було прийнято сьогодні на позачерговому засіданні виконавчого комітету, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Так, 15 мільйонів гривень планують виділити для ручного та механізованого прибирання міста, а також на закупівлю піско-соляної суміші.

Кошти виділять за рахунок зменшення резервного фонду міського бюджету на 5 млн. гривень та вільного залишку коштів загального фонду міського бюджету станом на 1 січня 2012 року у сумі 10 млн. гривень.

Також за рахунок очікуваного виконання спеціального фонду міського бюджету за 2012 рік, планується збільшити доходи від податку з власників транспортних засобів і збору за першу реєстрацію на 723 тис. гривень. Враховуючи залишок коштів, що утворився на рахунку спеціального фонду міського бюджету станом на 1 січня 2012 року, у сумі 6 мільйонів 847 тисяч гривень, планують збільшити видатки спеціального на суму 7 млн. 570 тис. гривень для проведення робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг.  

Надалі рішення розглядатиме бюджетна комісія, його винесуть на голосування на сесії міської ради.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *