ОСТАННІ НОВИНИ

Опозиційна молодь надарувала президенту книжок, локшину і слуховий апарат

|

Активісти молодіжного криза об’єднаної опозиції провели сьогодні в центрі Львові акцію, під час якої зібрали презенти та привітання для президента України Віктора Януковича.

Молоді люди встановили стенд збоку від пам’ятника Шевченку з написом “Привітання президенту». Самі ж учасники акції мали на головах маленькі клоунські ковпачки і час від часу посвистували в іграшкові свистульки.

Один із присутніх взяв коробку з написом «Подарунки для президента» і пішов по колу збирати презенти. Першим виявився слуховий апарат – як пояснив юнак – щоби голова держави ліпше чув свій народ. Другим подарунком виявився примірник Конституції України, за ним – тлумачний словник та підручник з української мови – щоби вчив на пару з Азаровим державну мову. І насамкінець В.Януковичу львівська молодь подарувала пачку з локшиною – щоби він нарешті сам споживав те, чим так активно намагається годувати українців два роки свого управління.

Потім дійшла черга до привітань гаранту. Першим викликався юнак, який написав: «Паздравляю, дарагой  Вітя!», потім підійшов літній чоловік та вивів: «Здохни!». За ним підійшов літній добродій з вусами та у вишиванці і написав: «Проффессор, уході», потім повернувся і переправив українську «І» на російську. Ще один віншувальник написав : Де наша.. але останнє слово журналістам так і не вдалося розібрати».

Як заявили організатори, всі презенти та привітання складуть в коробку та перешлють президентові поштою. Вони запакували коробку та пішли на головний поштамт.

Фото: прес-служба Об`єднаної опозиції “За Батьківщину” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *