ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни мають нагоду послати Ківалова-Колісніченка

|

Від сьогодні, 27 червня, з ініціативи Львівської «Свободи» стартувала загальноміська кампанія «Пошли» Ківалова-Колісніченка вивчати державну мову». Про це повідомляє прес-служба ЛМО ВО «Свобода».

Як повідомив голова міської «Свободи» Маркіян Лопачак, у рамках кампанії в кожному свободівському наметі на полотнищі усі охочі зможуть «послати» ініціаторів мовного законопроекту вивчати державну мову.

«Ініціюючи проведення цієї кампанії, ми даємо можливість кожному львів’янину висловити свою позицію щодо українофобського законопроекту та його авторів. Спостерігаючи за їхніми діями, складається враження, що ці люди втратили зв`язок з реальністю і свідомо намагаються зруйнувати українську державність. Саме для того, аби вказати колісніченкам, ківаловим та їм подібним на їхнє місце, кожен львів’янин матиме змогу у свободівському наметі залишити свої роздуми та «послати» їх вивчити єдину державну мову», – повідомив Маркіян Лопачак.

Свободівець також додав, що кампанія триватиме до липня і завершиться виставкою мовних плакатів, на якій також представлять усі зібрані полотнища з «посланнями» українофобам.

Фото: прес-служба ЛМО ВО “Свобода” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *