ОСТАННІ НОВИНИ

Черговий гральний заклад «накрили» у Львові

|

У Львові триває боротьба з гральним бізнесом. Під час чергового рейду інтерактивними клубами правоохоронними органами опечатано заклад на вул. Науковій., інформує прес-служба Львівської міської ради.

Як розповіли у відділі торгівлі та тендерних закупівель управління економіки ЛМР, решта інтерактивних клубів у Франківському районі на час перевірки були зачинені.

Нагадаємо, на сьогоднішній день у Львові функціонують 55 інтерактивних клубів. Рейди по цих закладах щодня проводять представники ЛМР, районних адміністрацій, правоохоронних органів та відповідних служб.

«Кількість інтерактивних клубів у Львові є відносно сталою. Закривають один – з’являється  інший», – зазначили у відділі торгівлі та тендерних закупівель.

Довідка

Заборона грального бізнесу діє в Україні з 15 травня 2009 року, після прийняття Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

В Україні гральний бізнес карається штрафом від десяти до п`ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Ті ж дії, якщо вони були вчинені особою, раніше судимою за зайняття гральним бізнесом, караються обмеженням волі терміном до п`яти років.

Фото: Михайло Дашкович  

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *