ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відзначили кращих податківців

|

2 липня податківці Львівщини відзначатимуть своє професійне свято – День працівника державної податкової служби України. Відтак, напередодні свята в приміщенні ДПС у Львівській області відбулися урочистості, в яких окрім податківців взяли участь і керівники владних структур Львівщини, зокрема Голова облдержадміністрації Михайло Костюк та мер міста Львова Андрій Садовий. Серед запрошених також представники Громадської ради при ДПС у області, Територіального відділення Асоціації платників податків. Про це повідомляє прес-служби ДПС у Львівській області.

Як зазначив у своєму святковому виступі голова ДПС у Львівській області Віталій Пекарчук, свідомість свого патріотичного обов’язку перед суспільством львівські податківці успішно матеріалізують у конкретних виробничих справах. «Ось лише декілька фактів і цифр, які відображають наш поступ у порівнянні з минулим періодом. З 2004 року досягнуто майже чотирикратного зростання надходжень, які контролює ДПС в області – від 2 млрд. грн. до 7,8 млрд. грн. у 2011 році. Обсяги відшкодування ПДВ також досягнули значно вищих показників. У 2004 році було відшкодовано 185,5 млн. грн., а минулого року – 316 млн. грн., майже четверта частина цієї суми в автоматичному режимі. У три рази скорочено кількість планових та позапланових перевірок», – наголосив Віталій Пекарчук.

Вітаючи податківців з професійним святом представники обласної та міської влади зазначили, що завдяки наполегливій, ефективній, фаховій роботі податкової служби налагоджуються партнерські стосунки з платниками податків, що є запорукою стабільності надходжень податків до бюджету області та покращення інвестиційного клімату Львівщини.

Голова ДПС у Львівській області Віталій Пекарчук вручив грамоти та пам’ятні подарунки кращим податківцям Львівщини, які отримали також нагороди і від Львівської облдержадміністрації, Львівської обласної та міської ради.

Завершилися урочистості святковим концертом.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *