ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова відмовила у порушенні справи проти КРТ

|

ДПС у Львівській області відмовила у порушенні кримінальної справ за фактами публікацій газети “Експрес” про буцім то зловживання посадових осіб корпорації КРТ. Про це йдеться у відповіді податківців на інформаційний запит компанії, інформує прес-служба корпорації КРТ.

“В інформаційному запиті, надісланому до ДПС, ми просили  з’ясувати, чи подавав Ігор Починок заяву до податкової служби з вимогою перевірити діяльність КРТ. У відповіді ДПС, зокрема, йдеться: «28.05.12 до Управління податкової міліції ДПС у Львівській області надійшла заява головного редактора газети «Експрес»  гр. Починка І.П. щодо фінансово-господарської діяльності ТзОВ КРТ» – зазначено у повідомленні.
Заява Ігоря Починка стосувалася публікацій його видання про нібито протиправну діяльність та Корпорації КРТ, що вийшли в друк між  17 та 31 травня 2012 року. Податківці у відповіді інформують, що єдиний доказ, який їм спромігся надати головний редактор «Експресу», — це два примірники (№52 та №55) газети «Експрес». «Будь-які інші документи чи матеріали на підтвердження  поданої заяви ні гр. Починком І. П., ні редакцією газети «Експрес» до УПМ ДПС у Львівській області не надавалися, засобами поштового зв’язку не надходили», — йдеться у листі.
ДПС інформує, що Ігореві Починку пропонували зустрітися «у будь-якому зручному для нього місці» для того, аби він надав документи та інші відомості для підтвердження викладених у заяві фактів.  Проте головний редактор «Експресу» відмовився спілкуватися із податківцями «як особисто, так і в телефонному режимі» .
Як відзначила у коментарі віце-президент КРТ Світлана Козинець, «цей лист з податкової — чудова ілюстрація стилю поведінки головного редактора «Експресу» Ігоря Починка. Він чомусь вважає, що публікація у його газеті цієї абсурдної інформації, само собою вже є і обвинуваченням, і доказом, і вироком. Логічно було б  (якщо він справді цього хоче), щоб правоохоронні органи з’ясували цю ситуацію, то треба було надати їм свої «сенсаційні» докази нібито правопорушень у роботі нашого підприємства. Натомість Ігор Починок відмовчується і водночас звинувачує органи контролю у бездіяльності. Така поведінка є, щонайменше, дивною» – наголосила Світлана Козинець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *