ОСТАННІ НОВИНИ

Після невдалої спроби крадіжки двоє злочинців втекли: їх оголошено в розшук

|

Двоє чоловіків намагались викрасти з коледжу металобрухт на суму близько 2 000 гривень. Цю інформацію передають у Відділі зв’язків з громадськістю ГУМВС України у Львівській області.

На території Вишнянського колледжу чоловіки побачили «бездоглядні» запчастини кормороздавача марки «КТУ-10». Зокрема – передній міст з двома ресорами та двома рульовими тягами, вартість яких згідно з висновком спеціаліста становить 1749, 60 грн, а також балку вказаного вище кормороздавача марки «КТУ-10», вартістю 246 гривень. Загальна сума запчастин становить1995 грн. 60 коп.

Але в руках цей металобрухт зловмисники донести не змогли б. Тому зателефонувати до товариша, який має підводу і попросити його відвезти металеві речі до пункту прийому металобрухту у місті Рудки. Водієві підводи зловмисники сказали, що купили цей метал за безцінь.

По дорозі до Рудок їх затримали працівники карного розшуку Городоцького РВ. 

Проти зловмисників порушили кримінальну справу.

Провівши допит, міліціонери відпустили їх на підписку про невиїзд. Однак, після розмови із правоохоронцями, двоє чоловіків втекли і зараз їх оголошено у розшук.

Відтак, правоохоронці просять допомогти розшукати двох мешканців села Вишня – Воробець Романа Васильовича, 1979 р.н., і Антоняк Івана Михайловича, 1987 р.н.  

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *