ОСТАННІ НОВИНИ

Театр ім. Марії Заньковецької отримав на ремонт 360 тисяч гривень

|

Завдяки підтримці Партії регіонів львівський театр ім. Марії Заньковецької отримав від Уряду гроші на ремонт, інформує прес-служба ЛОО ПР.

Завдяки Уряду України на ремонт фасаду Національного академічного українського драматичного театрі ім. Марії Заньковецької виділено 1,5 млн. грн. З цих коштів 1 млн. грн. передбачено на реставраційні роботи, 500 тис. грн. — на розробку проектно-кошторисної документації.

Театр вже давно просив про допомогу у проведенні ремонтних робіт і неодноразово звертався до всіх можливих інстанцій. Підтримати наміри театру зголосилася Львівська обласна організація Партії регіонів, яка по партійній лінії звернулася до голови Партії регіонів, прем’єр-міністра України Миколи Азарова з проханням допомогти старовинній будівлі театру. І, як бачимо, результат виявився позитивним – вже сьогодні на реставрацію фасаду театру отримано перший транш у розмірі 360 тисяч гривень.

Всього, за словами директора театру імені Заньковецької Андрія Мацяка, з держбюджету на реставраційні роботи фасаду цього року повинно надійти 1,5 мільйона гривень.

Варто зазначити, що гроші на реставрацію театру неодноразово обіцяли надати попередники нинішньої влади, але їх слова завжди розходилися з ділом. І от тільки тепер завдяки нинішній роботі Уряду львів’янам буде не соромно за вигляд старовинної та легендарної будівлі театру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *