ОСТАННІ НОВИНИ

Два роки умовно за продаж сильнодіючих лікарських речовин

|

Майже два роки позбавлення волі умовно отримав дрогобичанин за продаж сильнодіючих лікарських засобів та крадіжку. Цю інформацію передають у Відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в Львівській області.

У березні цього року правоохоронці спіймали чоловіка «на гарячому», коли той збував п’ять таблеток «Соннат» темно-жовтого кольору, що містять зопіклон. Ця речовина віднесена до сильнодіючих лікарських засобів, а продаж ліків з її вмістом допускається лише за рецептом лікаря. 
Так, близько 13.00 год. у одному з кафе міста зловмисник запропонував спробувати таблетки одному з відвідувачів, що випивав спиртне, аби отримати «кращий» ефект. Незнайомець погодився і придбав таблетки, а збувач пообіцяв у подальшому їх вигідно постачати. Уже через декілька хвилин до цього продавця підійшли правоохоронці і попросили показати вміст кишень його куртки. Спочатку зловмисник відпирався, запевняючи міліціонерів, що це лише ліки. Тоді до нього підійшов недавній співрозмовник та «подякував» за алкогольний коктейль. 
Крім того, правоохоронцям стало відомо, що у лютому 2012 року цей чоловік безперешкодно з-під вхідних дверей продуктового магазину викрав санки вартістю 190 гривень.

В зв’язку з цим Дрогобицький міськрайонний суд виніс злочинцю вирок: позбавлення волі терміном рік та 6 місяців із встановленням випробувального терміну 2 роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *