ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні України та Польщі провели День добросусідства

|

Європейські дні добросусідства є результатом співпраці України та Польщі та щорічно проходять у різних місцях прикордоння. Сьогодні, 25 червня, у Львівському прикордонному загоні відбулись Європейські дні добросусідства «Кордон 835», інформує начальник прес-служби Львівського прикордонного загону Ярослава Мельник.

Транскордонні Європейські Дні Добросусідства відбулися вже в четвертий раз на українсько-польському кордоні, поблизу прикордонного знаку за номером 835 відділу прикордонної служби “Морозовині” Львівського прикордонного загону.

Як і в попередні роки, прикордонники Львівського прикордонного загону взяли активну участь у  реалізації транскордонного проекту “Дні Добросусідства”.

Цього року Європейські Дні Добросусідства «Кордон 835» відбулись традиційно з побудови понтонного мосту, який з’єднував Україну і Польщу .

Таким чином, більшість учасників цьогорічних ЄДД «Кордон 835» Кречів-Крилів мали можливість перетнути українсько-польський кордон у тимчасово розгорнутих пунктах пропуску безпосередньо на самому кордоні. За підрахунками прикордонників ЄДД «Кордон 835» мали можливість перетнути 2750 громадян. Захід з боку України відвідало близько 5 тисяч осіб, а з боку Польщі біля 8 тисяч громадян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *