ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина відзначатиме Олімпійський день-2012

|

23 червня на міському стадіоні «Сокіл» у місті Сокалі відбудеться урочиста церемонія відкриття обласного спортивно-масового свята «Олімпійський день – 2012». Свято відбуватиметься під гаслом «Ми створюємо світ гармонії» з нагоди заснування Міжнародного Олімпійського Комітету та відзначення Року спорту та здорового способу життя. Початок о 12 годині. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Організатори свята – управління з питань фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації, відділення НОК України у Львівській області, Сокальська районна державна адміністрація.

У програмі – парад-відкриття за участю олімпійців Львівщини, керівників області та Сокальського району, керівників обласних організацій фізкультурно-спортивних товариств та ветеранів спорту; показові спортивні та мистецькі виступи; символічні олімпійські забіги за участю дітей дошкільного віку, молоді, ветеранів, неповносправних спортсменів та представників влади; відвідання виставки з історії спорту Сокальщини; а також змагання з легкої атлетики за програмою ХХI спортивних ігор Львівщини та V обласних ігор ветеранів спорту серед команд районів області та міст обласного підпорядкування.

Довідка

Традиційно в усьому світі до дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету (23 червня 1894 року) відзначається Олімпійський день. Свято «Олімпійський день» в Україні проводиться щорічно з ініціативи НОК України й проводиться за підтримки компанії «Макдональдз».

Основною метою заходу є популяризація фізичної культури, спорту, олімпійського руху та здорового способу життя.

Цьогорічний Олімпійський день, який проходитиме під гаслом «Ми створюємо світ гармонії» запрошує всіх долучитися до святкування олімпійських ідей та цінностей.

Усі учасники заходу отримують сертифікати та сувенірну атрибутику з символікою НОК України й мають змогу відчути себе справжніми олімпійцями та небайдужими громадянами України.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *