ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде флеш-моб на підтримку збірної України

|

Щоб підтримати національну збірну України перед її третім матчем на Єврочемпіонаті, волонтери Львова проведуть сьогодні флеш-моб «Вболіваємо за Україну».  Як інформує медіа- центр «Львів-2012, сьогодні о 13.00 год. на пл. Ринок волонтери «змоделюють» футболку національної збірної з 12–м номером – номером уболівальника.

«Перед вирішальним матчем нашої збірної хочемо надихнути усіх ще сильніше вболівати за нашу команду. Нам дуже потрібна ця перемога. Ми як вболівальники також є своєрідними учасники гри – 12 гравцем команди. Й під час акції ми «створимо» нашу форму – футболку з 12-м номером. Саме такий номер більшість команд надають своїм вболівальникам. Віримо, що така підтримка додасть сил нашим хлопцям для перемоги», – каже Роман Данилишин, волонтер Львівського Центру волонтерства ЄВРО 2012.

До флеш-мобу «Вболіваємо за Україну» можуть долучитися усі охочі. Для цього необхідно підійти в 12.15 год на пл. Ринок (західна сторона: між фонтанами «Нептун» і «Амфітрита»).

Організатором флеш-мобу є Львівський центр волонтерства ЄВРО 2012.

Нагадуємо, львівські волонтери ЄВРО 2012 вже провели 2 флеш-моби на підтримку національної збірної: «Вивіси прапор під час Євро-2012!» (8 червня),«Підтримаймо збірну України разом!» (11 червня), а також долучилися до параду «Україно! Львів з тобою!»  (15 червня).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *