ОСТАННІ НОВИНИ

FEMENка кинула тортом в речника МВС

|

Представниця руху FEMEN поцілила тортом в обличчя речника МВС України Володимира Поліщука. Як повідомив «Коментарям» сам Поліщук, дівчина, представившись перекладачкою британського каналу, попросила його про інтерв`ю щодо забезпечення громадського порядку під час Євро-2012. 

 Він погодився та домовився про час та місце. Так, о 16.00, вийшовши з будівлі міністерства, яке знаходиться у центрі Києва на вулиці Богомольця, побачив кількох дівчат, 2 операторів з камерами та 3 фотографів. 

«О 16.10 з боку вулиці Шовковичної, напроти будівлі МВС, до мене підійшла дівчина і раптом жбурнула мені в обличчя торт. Торт потрапив  в обличчя та на міліцейську сорочку», – розказав Поліщук. За його словами, він не знає цієї дівчини, однак відразу було складено відповідний рапорт, викликано слідчо-оперативну групу, яка протягом 10 днів проведе дослідчу перевірку. Відповідаючи на запитання, що їй за це загрожує, Поліщук відповів: «За результатами перевірки буде віршуватися питання або про порушення кримінальної справи, або буде складено протокол за статтею «дрібне хуліганство». 

На думку Поліщука, цей інцидент пов`язаний з перешкоджанням організації FEMEN проводити свої акції у рамках Євро-2012 та його заявами на цю тему. 

Як повідомляли «Коментарі», активістки FEMEN готували акцію на стадіоні «Донбас-Арена» у Донецьку  15 червня під час матчу «Україна-Франція». 

Раніше протягом того часу, коли в приймаючих городах Євро-2012 демонструвався кубок Андрі Делоне, активістки FEMEN нападали на кубок переможця Євро-2012.

Джерело фото: стоп-кадри с vimeo.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *