ОСТАННІ НОВИНИ

Авторів мовного закону назвали втікачами з психлікарні

|

Президент не розуміє, що ухвалення законопроекту “регіоналів” Вадима Колесніченка та Сергія Ківалова “Про засади мовної державної політики”, підриває його владу.

Про це на прес-конференції у Києві сказав народний депутат Іван Заєць, інформує .Gazeta.ua.

Він переконаний, що автори “мовного” законопроекту свідомо намагаються розділити Україну і направити людей проти один одного.

“Якщо говорити про їхній (авторів законопроекту – ред.) психологічно-політичний портрет, то можна сказати, що це група високопосадовців, які втекли з психлікарні і бігають по Україні із факелом, запалюючи ту чи іншу територію України. Їх ще не зловили. Це не просто люди, які обділені Богом, покарані Богом, які обділені великою владою. У цьому випадку ми маємо справу із великою групою високопосадовців із величезними можливостями розділяти Україну і породжувати всі ці суперечності”, – наголосив парламентар.

Заєць додав: “Це патологічні українофоби з геростратівською психологією. Їм не дає спати ані вночі, ані вдень те, що нам в Україні вдалося організувати так суспільне життя, що на мовній основі у нас немає жодних протиріч. Наше теперішнє законодавство, 10 стаття Конституції, вибудовувалося на консенсусній основі”.

“Те що нам запропонували — це якраз відкидання консенсусної основи. Тому ми говоримо про цей законопроект як результат багаторічної антиукраїнської діяльності”, – підкреслив нардеп.

За його словами, цей законопроект підриває, у першу чергу, владу самого Віктора Януковича та Партії регіонів.

“Їхній низький моральний рівень, неосвіченість зрозуміла: вони не люблять цю державу, вони не хочуть української України, вони не розуміють світових тенденцій. Мене одне турбує — вони навіть не розуміють того, що цей законопроект підриває і їхню владу”,  – пояснив він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *