ОСТАННІ НОВИНИ

Нардеп Стецьків проситиме людей «скинутись» йому на виборчу кампанію?

|

Народний депутат Тарас Стецьків звернеться до друзів-підприємців та людей, щоб ті допомогли йому коштами на передвиборчу кампанію до Верховної ради. Про це він заявив сьогодні під час бліц-дебатів з заступником голови Української республіканської партії Ростиславом Новоженцем. Обоє опонентів дебатували як потенційні кандидати в народні депутати у Франківському виборчому окрузі №117 міста Львова.

«Лідер Партії регіонів у Верховній раді Олександр Єфремов сказав, що мінімальна сума коштів, яка потрібна для передвиборчої кампанії кандидата – це 700 тисяч доларів. Це якщо купувати округ, роздавати пайки – то так. Думаю, що в Західному регіоні для опозиційного кандидата ця сума потрібна на порядок менша. Чесно кажучи, я не рахував скільки може обійтись передвиборча кампанія. Частину коштів на кампанію я дам свої, попрошу підприємців, яких я знаю, офіційно внести на мій передвиборчий фонд кошти і звернусь до людей, які зможуть пожертвувати якусь частину коштів, які вважають, що я буду достойним представником», – сказав Тарас Стецьків, відповідаючи на запитання скільки він планує витратити на передвиборчу кампанію і де візьме ці кошти.

Водночас на сторінці Т. Стецьківа у Фейсбук можна ознайомитись з його декларацією про доходи за 2010 рік. В ній, зокрема, Тарас Стецьків вказав загальну суму доходів в розмірі понад 220 тисяч гривень. Окрім того, отримав матеріальну допомогу в сумі майже 35 тисяч гривень. З нерухомого майна на ім’я Т. Стецьківа записано лише будинок площею80 метрівквадратних. Автомобілем не володіє, лише на членів сім’ї записано автомобіль марки БМВ. По стан банківських рахунків народний депутат вказав, що має лише 50 тис. грн.

Окрім того, Т. Стецьків висловив думку, що варто було б «скинутись» потенційним кандидатам в депутати і на спільну соціологію, оскільки, за його словами, більшість соціологічних фірм на сьогодні працюють на замовлення.

«Я думаю, що якщо по-чесному користуватися таким правилом, як соцопитування наприклад в конкретному місті Львові, то має бути за спільною домовленістю вибрана соціологічна фірма, бажано не львівська, на яку погодяться всі потенційні кандидати по округу (від опозиції я маю на увазі) і «скинуться» рівними сумами грошей на таке опитування», – сказав народний депутат.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *