ОСТАННІ НОВИНИ

Організатори «Підкаменю» пропонують одружитись просто на сцені фестивалю

|

Етнофестиваль «Підкамінь» оголошує конкурс – одружитися на сцені «Підкаменя». Про це розповіли у прес-службі етнофестивалю.

Так, у 2010 році на «Підкамені» одружувались Олеся та Олександр. А у минулому році на сцені фестивалю подружжям стали Христина та Юрій.

Відтак, за словами виконавчого директора  «Підкаменя» Олега Ковальчука, весілля на фестивалі вже стало гарною традицією.

«Цьогоріч ми вирішили запропонувати користувачам Facebookу визначити пару, яка отримає честь назватись подружжям під час фестивального дійства, – каже Олег Ковальчук. – То ж, якщо ви любите одне одного і Підкамінь, – не баріться».

Відтак, закоханим парам, які хочуть одружитись на сцені фестивалю, організатори пропонують реєструватися (публікувати фото) на офіційній сторінці «Підкаменя» у мережі Facebook: http://www.facebook.com/Pidkamin.

Нагадаємо, конкурс закінчиться через 2 тижні (3 липня 2011 року). Адже парі-переможниці відповідно до Сімейного кодексу України, ще потрібно встигнути не пізніше як за місяць до церемонії (яка відбудеться 11 серпня) подати відповідну заяву до Підкамінської селищної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *