ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін надасть 5 млн грн. на відновлення будівель у постраждалих районах Львівщини

|

Згідно чинного законодавства, у найкоротші терміни Львівська облдержадміністрація розгляне питання щодо відшкодування збитків населенню чотирьох районів області, завданих стихією 9 червня. Мова йде про вартість матеріалів та робіт на відновлення помешкань. Про це сьогодні під час апаратної наради наголосив голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк.

За його словами, влада області ще не в повному обсязі  надала допомогу населенню постраждалих районів: «Станом на сьогодні, мешканці постраждалих районів ще не відчули реальної допомоги. Особливу увагу слід приділити вразливим верствам населення – одиноким та пристарілим людям, багатодітним родинам, які не зможуть обійтися без допомоги влади», – зазначив М.Костюк.

Голова облдержадміністрації також додав, що ближчими днями надійдуть кошти з Кабінету Міністрів України у розмірі 5 млн гривень для завершення відновлення в повному обсязі об’єктів комунальної власності та бюджетної сфери, а також для надання матеріальної допомоги постраждалому населенню.

Нагадаємо, унаслідок стихії 9 червня 2012 року зазнали пошкоджень від граду покрівлі дахів житлових будинків та господарських будівель 2 311 домогосподарств, а також покрівлі дахів 143 об’єктів та житлових будинків комунальної власності і бюджетної сфери Дрогобицького,  Жидачівського, Миколаївського та  Самбірського районів області.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *