ОСТАННІ НОВИНИ

В’язівський пройшов обговорення у Львівському КОДі

|

Народний депутат України Володимир В’язівський пройшов попереднє обговорення претендента в кандидати у народні депутати від Комітету опору диктатурі на мажоритарні округи у Львівській області. Відповідна процедура відбулась учора під час засідання КОДу Львівщини. Про це повідомили у прес-службі нардепа.

Таким чином, відповідно до рішення Комітету опору диктатурі Львівщини, Володимир В’язівський повністю відповідає усім «Критеріям кандидатів в народні депутати від Комітету опору диктатурі на мажоритарні округи у Львівській області», які були затверджені раніше.

Обговорення також пройшли Дмитро Добродомов, Степан Середа та Ростислав  Новоженець.

Варто зазначити, що після цього прослуховування дані особи стали претендентами на єдиного кандидата в мажоритарні округи. По кожному окрузі, де буде більше, ніж один претендент в кандидати у народні депутати, планується провести процедуру визначення рейтинговості претендента, відповідно до якої громада визначить, хто достойний бути єдиним представником від Комітету опору диктатурі по конкретному мажоритарному окрузі.

Додамо, що за попередніми даними Володимир В’язівський планує висуватись у Сокальському виборчому окрузі.

Дмитро Добродомов та Степана Середа намагатимуться здобути депутатський мандат у Львові. Перший претендує на висування кандидатом у Сихівському виборчому окрузі, другий – у Залізничному. Щодо планів і можливостей балотування Ростислава Новоженця, то цього наразі не знають навіть у КОДі.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *