ОСТАННІ НОВИНИ

Незаконне будівництво у Парку культури ім. Б. Хмельницького буде припинено

|

Учора, 14 червня, Галицький районний суд Львова у складі головуючого судді Городецької Л.М. визнав незаконною та скасував ухвалу Львівської міської ради №3137 від 3 грудня 2009 року. Про це повідомив депутат ЛМР  Володимир Гірняк, що був  присутній на суді, як представник від міської ради.  

Нагадаємо, на території Центрального парку культури і відпочинку ім. Б Хмельницького під виглядом реконструкції, громадянкою Баляш О. М. було знесено павільйон «Юність» і розпочато незаконне нове будівництво. Відтак першим заступником прокурора міста Львова було подано позов до Галицького районного суду з метою скасувати ухвалу міської ради, яка надавала громадянці земельну ділянку у Парку культури.

Суд задовольнив позов першого заступника прокурора і ухвала Львівської міської ради «Про надання Баляш О.М. земельної ділянки на вул. Лижв’ярській, 42 у м Львові» визнана незаконною. 

«Це будівництво було незаконним, і добре, що є ще неупереджені судді, які приймають справедливі рішення», – зазначила депутат Львівської міської ради Віра Лясковська, яка тривалий час займалася цією справою.

Фото: Львівська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *