ОСТАННІ НОВИНИ

Мостиські прикордонники затримали нелегалів

|

Прикордонники Мостиського загону затримали групу нелегальних мігрантів. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Дільничний  інспектор прикордонної служби відділу «Мігово» отримав оперативну інформацію про те, що в місто Добромиль на таксі прибуло чотири  невідомі  особи, які рухаються в сторону Держаного кордону.

Для реалізації отриманої інформації прикордонники вийшли на напрямок ймовірного руху порушників. За результатами проведення пошукових заходів на відстані до5 кмвід державного кордону затримано двох невідомих осіб, а згодом ще двох чоловіків, попередньо одного громадян Республіки Молдова та одного громадянина Російської Федерації.

Порушників законодавства з прикордонних питань доставлено у розташування підрозділу для проведення фільтраційних заходів та оформлення процесуальних документів.

За результатами проведення фільтраційних заходів  стало відомо, що дані громадяни  мали на меті порушити державний кордон з України в Республіку Польща з подальшим прямуванням у  Францію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *