ОСТАННІ НОВИНИ

Соснівські депутати вимагають у Януковича захистити місто від шахти «Надія»

|

Депутати Соснівської міської ради прийняли рішення звернутись до Президента України Віктора Януковича, аби не допустити незаконного видобування вугілля шахтою «Надія» з-під міста Соснівка. Відповідне рішення було ухвалене під час сьогоднішньої сесії Соснівської міської ради, участь у якій взяв народний депутат України Володимир В`язівський.

«Соснівчани занепокоєні діяльністю цієї шахти, адже адміністрація «Надії» обмежує громадськість у наданні інформації щодо своєї діяльності», – розповів Володимир В’язівський. 

За його словами, під час засідання депутати також вирішили звернутись до Львівської обласної державної адміністрації з вимогою створити комісію щодо аналізу діяльності шахти «Надія».

«Шахта «Надія» створює  перепони щодо входження до складу комісії представників громадськості. Відтак депутати Соснівської міської ради пропонують окрім громадських представників включити до складу комісії народного депутата України Володимира В’язівського, який за фахом є гірничим інженером.

Після засідання Соснівської міської ради під її стінами відбувся мітинг, під час якого мешканці Соснівки підтримали звернення міських депутатів, а також заявили про свої наступні кроки.

 «Мешканці Соснівки готові до активних дій, аби захистити своє місто від видобування вугілля шахтою «Надія». Вони підозрюють, що шахта вже провадить свою діяльність, не маючи на це відповідних дозволів та документації. Аби не допустити цього соснівчани, окрім протестів, планують вдаватись до радикальніших дій – перекривання доріг», – додав Володимир В’язівський.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *