ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє молодиків викрали з насосної станції трансформатор

|

 У Золочівський райвідділ надійшла заява від директора одного з товариств з обмеженою відповідальністю про те, що 12 червня цього року невідомі особи розрізали металеві двері до приміщення насосної станції заводу, проникли у середину та викрали звідти трансформатор. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Своїми діями зловмисники нанесли підприємству збитки у сумі близько 10 тисяч гривень.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники райвідділу встановили, що крадіжку скоїли 21-річний та 23-річний жителі села Вороняки та 24-річний мешканець Золочева.

Як прокоментував заступник начальника Золочівського РВ Андрій Германович, молодики викрадений трансформатор мали намір здати у пункт прийому металобрухту. Працівники міліції затримали їх «на гарячому», коли лиходії вже завантажили трансформатор на причіп автомобіля.

За цим фактом наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 3 ст. 185 КК України. За крадіжку, поєднану з проникненням у приміщення, лиходіям загрожує до шести років позбавлення волі.

Правоохоронці застерігають: окрім кримінальної відповідальності, подібні дії можуть обернутись трагедією для горе-крадіїв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *